Випуск - 2017









26.05.2017 року відбувся Випуск із дитячого садка. «Казка» приймала  багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, всі бажаючі, які прийшли подивитися на наших вихованців - майбутніх школяриків, яких в цьому році аж 41. Це особливий день для кожної дитини, адже  закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у нашому дошкільному навчальному закладі.
Як неоціненний Божий дар сприймаємо ми дітей, покладаючи надії на те, що виростуть вони здоровими, добрими, розумними. Добрі почуття йдуть своїм корінням у дитинство, а людяність, доброта, ласка, доброзичливість народжується в маленьких серцях тоді, коли дитина бачить і відчуває це від оточуючих її людей. Можна впевнено сказати, що вихованці садочка в повній мірі отримують цей приклад у нашому закладі.
Висловлюємо слова подяки всій батьківській громаді, яка приймала активну участь у створенні  затишку та комфорту в дошкільному закладі. Ми високо цінуємо Вашу батьківську підтримку та небайдуже ставлення життя дошкільного навчального закладу.Своєю працею, доброчинністю допомогли зробити приміщення садочка затишним, привітним та гостинним.
Зусиллями музичного керівника Фегеровою  Оксаною Миколаївною було підготовлено  цікава та змістовна  подорож , яка запам'ятається  малечі надовго та залишать добрі спогади про час перебування у нашому садочку.
Випускники, які  урочисто ввійшли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Цього дня ними пишалися всі:  і батьки, і гості, і колектив дитячого садка.
Під час свята  маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців,читанні ролей. Вони склали  клятву майбутнього першокласника та пообіцяли ніколи не забувати наш садочок.
Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а саме головне - здорових дітей, дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.
З вітальним словом до  маленьких випускників звернулася завідувач  дитсадка Галина Володимирівна ,яка  побажала діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі.
Вихователь-методист Оксана Антонівна вручила  кожному випускнику дипломи  про закінчення дитсадка  та  сказала кожній дитині напутні  слова з найкращими побажаннями..
А вихователі,Наталія Іванівна Грабовенко та Неля Василівна Чернишова  були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі. І недарма стверджують, що це свято зі сльозами  на очах.
Швидко і непомітно минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!
26-05-2017

Читайте также:

Святкування Дня Вишиванки

Коментарі

Коментарів немає
Додати коментар:
captcha


Наша адреса:

08153 Київська обл., Києво-Святошинський район, м. Боярка, вул. Дачна, 38

тел:   (04598) 43-434;   (04598) 40-156


Всі права захищені © 2015 При копіюванні матеріалу посилання на наш ресурс обов`язковий! Powered by: OUR-CMS